2017-07-26

När vi njuter av Stockholm

Det har inte blivit värst mycket semester iår, en gemensam v i Italien och sedan tre sönderhackade veckor när jag jobbat några halvdagar. Det är inte så konstigt eftersom jag bytte jobb i maj. Tur att det fanns några föräldradagar kvar att ta av. 

Första veckan åkte jag med barnen till Sthlm för att turista lite i vårt andra hem. 

De är så vana att åka bil, aldrig ett gnäll! 

Eden hade bestämt fyra dagars vistelse hos Stockholmskompisen Robin, hon fick härliga dagar med Grönan och Bounce. Jag och Emanuel roade oss dock på bästa sätt med dyngskryss med Viking Grace. 

Otroligt spännande! Här spanar pojkarna efter delfiner och hajar. 

Familjekryssning med Viking Grace kan verkligen rekommenderas. Perfekt upplägg för barnfamiljer! Mycket lyckat, Emanuel röjde runt i tio timmar och var överlycklig hela dagen, utom när vi skulle äta, vilket var ett mycket onödigt påhitt av mammorna. 

Vi fick mat och husrum av snälla svägerska och svåger under veckan. Tusen TACK! 

Det som var största succén under veckan var dock inte båten, utan polismuseet! Vilken lycka för en fyraåring som vill bli polis när han blir stor. Passade även 2,5-åring och 1-åring.

Givetvis köptes en poliströja! 

Nästa dag besökte vi Skansen, där stackars grabben fick feber. Men vi hann med några timmar ändå, innan det var dags att hämta Eden. 



Helgen avslutades storslaget med kombinerat ettårskalas och namngivningsfest för kussen Victor! 
En så mysig eftermiddag/kväll i Nykvarn. 

Jubilaren himself! 💙
Lyckan över poolhäng på festen! 

Stockholm levererade verkligen under veckan! Älskar stan, men skulle inte vilja byta ut livet i Äppelbo för allt i världen. Vi har det bästa av två världar.
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar