2016-09-04

Karlstad levererar

Jag älskar Karlstad! Det är så härligt att vara där, men det har inte blivit så många besök efter flytten för sju år sedan. I torsdags blev det "hemflytt" igen. 

Samma port som senast men en våning upp och såklart en mindre lägenhet. Det kändes som hemma direkt och vi har ju vana på compact living så fyra pers på 36 kvadrat var ingen match. 

Men öppnar de inte snart?! 

Vi rivstartade fredagen med ett eftelängtat besök på Leos lekland. Mycket uppskattat. Det är förbaskat trist att ryggen inte klarar rutchkanorna än, det är ju skoj! 


Tur att även den minsta roar sig bra själv han med. Jag behöver bara vara skapligt nära, sen åker han själv.

På eftermiddagen mötte vi upp Emma och barnen i museiparken. Oj vilken satsning kommunen gjort där! Det var hur fint som helst! Jättemkt att göra. 

När vi bodde här var det endast en gunga, det är stor förändring nu. 

Rena rånet med fika på museet. På min tid var det billigt och hemgjort. Nu sviiiindyrt och inte lika trevligt. Well, allt kan väl inte vara på topp! Sällskapet var eminent! 

Sammanfattningsvis var det lättvaggat vid läggdags! 

Vi hann få några guldtimmar i lilla lägenheten som faktiskt är trivsam och mysig trots att vi endast plockat ihop det vi redan hade + något blocketköp. Det blir nog en hel del Karlstadbesök framöver så att vi nyttjar lägenheten så länge vi har den kvar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar