2013-09-26

God torsdag!

Jag har jobbat tre dagar denna vecka (Puh, ovant) men idag är vi lediga! Jätteskönt! Jag har tränat på morgonen och känner mig hur pigg som helst och redo för en rolig dag med brorsan.

Eden ska få sluta tidigare och följa med och handla, jag har märkt att hon blir mycket enklare när hon får vara delaktig i vardagen. Hon är inne i en hemsk minitonår nu, smäll i dörrar, skrik och bråk flera gånger varje dag. Det är slitsamt men alla faser går som tur är över. Igår tappade hon sin första tand. Det var stort och halva släkten blev uppringda för att få höra denna nyhet! Ett steg till mot att bli ett stort barn.

1 kommentar:

  1. Vilken härlig bild! Och en härlig vecka verkar det som ni har också! (Förståndigt att låta Eden vara med i vardagens lilla slit; hon är ju jätteduktig på att hjälpa till.) Emanuel, du är väl för go'! Finns det någon som mår lika gott som du, tror du? Och Eden, du har tappat din första tand. Stora grejer! Nu kan ni jämföra era nya tänder, du och Emanuel! De lär väl komma längst ner och längst fram för båda. Ett försenat grattis till 7-månadersdagen också! Längtar tills vi ses nästa gång. KRAM från Farmor och Farfar

    SvaraRadera