2009-09-13

Pluggsöndag

Nu är det sista rycket inför ett par inlämningsuppgifter, denna dag ska vigas åt råplugg. Ingen återvändo, NO MERCY! Inspirationen kom direkt när jag klev upp här i stugo och möttes av strålande solsken och några ankor som simmade runt udden. Mysigt med lite pluggsällskap!


Gårdagen inleddes med invigning av natur/troll/häx-stig vid Älvis. Det var jättefint! Att människor på byn har sån fantasi! Alla barn som var med uppskattade det jättemycket. Eden var mycket kaxig och gick raka spåret fram till Kristina Masgård, som var utklädd till grotesk trollmor och hälsade rakt i hand. Tuff unge! Hon brydde sig inte om någon invigning, hon skulle äta blåbär och var på väg förbi invigningsbandet, som skulle klippas, flera gånger. Hon hade inte tid att vänta.

Eden klappar getter som trollet hade med sig.

Mormor och Eden på väg ut från sagostigen.


Kvällen tillbringades i goda vänners lag. Knagga, Anders, Linda, Håkan och systeryster var här och sjöng, skrattade, pratade i goda vänners lag. En och annan alkoholhaltig dryck slank ner. Det var en kanonkväll. Tyvärr glömde jag kameran hemma på byn (helt otroligt), så bildbevis för kvällen finns inte. Kanske lika bra det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar