2013-11-24

Edens barnkalas

Eden har väntat och längtat på detta kalas och igår var det då dags.
Temat var "spökfest" och eftersom jag är mammaledig så försökte jag lägga manken till, det blev jättebra! Eden var så nöjd och hon satt hela fredagskvällen och pysslade och ritade pumpor, spöken, spindlar och andra läskiga saker att pynta lokalen med.


Ett försiktigt försök till dessertbord! Spöktårta, marschmallowsklubbor, cupcakes, spökmaränger, kokostoppar och after eight. Eden har fått bestämma helt själv vad hon ville bjuda på.

De här blev väldigt söta och så enkla att göra.

BUUU!

I spänd förväntan innan alla kommer.

Spökfika! Vi laddade ner läskiga ljud på spotify och även om de var lite kaxiga så var det allt lite läskigt när ljuden snurrade i den nersläkta lokalen. Mysigt!

Eden var jättenöjd, igår kväll kom hon upp efter läggdags och sa att hon ville spola tillbaka tiden så att hon fick göra om kalaset. Bra betyg! Kvällen avslutades med roligast möjliga grej: Leona har sovit över här inatt. OJ vad fnittrigt och busigt det var innan de slutligen lyckades somna kring 22.30.

1 kommentar:

  1. Vilken fantastisk födelsedagsfest! SÅ ROLIGT för dig, Eden! (Och att sedan få bästisen Leona hem för övernattning.....Lyckan fullständig!) Vilken häftig spöktårta och de söta (i dubbel bemärkelse) marängspökena var ju oemotståndliga! Alla 6-åringar kan ju dessutom lätt läsa budskapet: "BUU!" Så pedagogiskt snyggt! Kram från farmor

    SvaraRadera