2013-07-08

Bildkavalkad från Skåne

Så var Skåneresan över, vi ville inte åka hem härifrån heller. Denna sommar har verkligen bjudit på fina semesterresor. Här kommer en bildkavalkad från våra dagar i fina Skåne. 

Kvarnen var helt fantastisk! Vilket ställe! Jag är imponerad av kreativiteten i renovering och inredning och allt. Det var SÅ fint. Här myser vi till det med frukost om jag inte minns fel. 

En halvdag i Ystad hanns med. Klart den finaste lilla stad jag sett hittills i Sverige, jag hade gärna varit där i flera dagar. Det får bli en annan sommar. 

Så fint! Rosengården. 

Vi åt ekologisk raw-glass på ett kafé på en tvärgata. Rekommenderas. 

Stranden fick sig ett par besök under helgen, tyvärr var vattnet svinkallt så det blev inte så mycket bad.  

Emanuels små fötter fick känna på sanden för första gången.

Vi fick eget rum i kvarnen, himla trevlig. Emanuel fick till och med en egen liten säng. 

Eftermiddagsträning på uteplatsen. 

Till Edens stora lycka fanns en studsmatta. Jippi! 

Efter ett par aktiva dagar med Ystad, stranden x 2 och loppis, tillbringades en eftermiddag på gräsmattan. Väldans skönt med lite riktig semester innan hemfärd.

En god glass i Kåseberga sista kvällen. Vi fick en fin helg med bra väder och vi ser redan fram emot att få återkomma en annan sommar. Vem vet, kanske redan nästa år? 

Nu är de större semesterresorna avklarade för i år och de var över förväntan. Nu väntar en lite lugnare sommar och det ska bli så skönt att bara vara och göra det vi känner för. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar