2012-12-28

Sjukhusadministration under all kritik men stort tack till KS Solna för suverän hantering och toppen bemötande.

Som ni läsare vet så bröt Eden armen den 16:e. Den 21:a kontrollröntgades hon och det visade sig vara en för tidig röntgen. Remiss skrevs till Stockholm och tid skulle ges idag den 28:e.

Fredag den 21 ringde vi till ortopeden i Mora för att försäkra oss att remissen gått fram. Jajamen det hade den. Vi ringde även till ortopeden i sthlm men deras telefontid hade slutat.

Igår ringde vi och försökte få tid i Sthlm. Ingen remiss fanns. Vi ringde då åter till Mora som var oförstående, de hade ju skickat den. Nå, de lovade att göra det igen. Återigen hade nu telefontiden till Sthlm stängt.

Imorse ringde vi igen till Astrid Lindgrens barnsjukhus. Ingen remiss. Nu börjar man bli lite trött.
Ringer Mora och får ett otrevligt bemötande, men de lovar att fixa det direkt. Ringer AL igen. Nix ingen remiss. Ringer Mora som börjar skylla ifrån sig på läkarsekreterarna. Mycket tröttsamt. Men nu ska det vara ivägfaxat. Ringer IGEN AL som inte fått ngn remiss. Men va FN.

Ringer nu Mora återigen som även nu har ett riktigt dumt bemötande och inte är ett dugg hjälpsamma men hon lovar att personligen kolla så att faxet gått iväg. Grrr

NU ringer de upp från AL och har äntligen fått remissen. MEN nu har röntgentiderna hunnit ta slut så nästa besked blir att vi får åka till akuten för en kontrollröntgen.
Det känns helt tokigt att ta upp viktiga akuttider pga att sjukhusadministrationen inte fungerar alls. Hursomhelst STOR guldstjärna till KS barnnärakut med fantastisk hantering gott bemötande. Snabbt gick det också, sammanlagt 2,5 timme med läkarbesök, 2 st röntgentagningar, gipsning och läkarbesök igen.

I väntan på röntgen. 

"Asså jag är ju stor tjej och fem år, men om ingen ser, kan jag åka i bebisrusselkanan då?" 

Fortfarande glada miner i väntan på itusågning av gips. 

Lite ängsligt. 

Belöning - en Cornetto, efter väl genomfört sjukhusbesök. 
WOW, coolt med rosa gips! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar