2010-09-27

Oopsies

Vem kom på det här urfåniga namnet?
Hursomhelst testade jag att baka oopsies för första gången idag, det är ett sorts bröd som används som LCHF-tillbehör.

Det var gott, hade massor av bregott och ost på. Lite smaklöst, så nästa gång ska jag använda Philadelphiaost med smak och/eller krydda med basilika.


8 oopsies

3 ägg separerade
1 dl philadelphiaost
en nypa salt
½ msk fiberhusk
Psyllumfrön

Vispa äggvitorna till hårt skum, vänd ner äggulorna blandat med philadelphiaost och fiberhusk. Vispa inte för hårt. Klicka ut åtta runda "kakor" på en plåt med bakplåtspapper. Strö över psyllumfrön. In i ugn 150 grader i ca 30 min.

2 kommentarer:

  1. Jättegoda att äta som langos med creme fraiche, rödlök och rom eller vad man vill :)

    SvaraRadera
  2. Tycker namnet är kul!

    SvaraRadera